Onze missie

Adrie Franken, biologisch specialist aan huis heeft een missie.

Wij willen een beter, schoner en gezonder plekje op onze wereld creëren.

We doen dit door samen te werken met lokale producenten en leveranciers.
Ook hebben we oog en interesse in nieuwe duurzame initiatieven in onze omgeving.

De doelstelling van ons bedrijf is helder: we zorgen niet alleen verse biologische producten maar hebben ook hart voor de wereld waar we ons in bevinden.

Kenmerken

Biologische producten 99%
Snelle levering 95%
Klant tevredenheid 95%

Adrie Franken

Geschiedenis

Al ruim 15 jaar ben ik, Adrie Franken, actief met biologische voeding. In eerste instantie als consument, later ook als winkelier.

15 jaar geleden was ik werkzaam als tuinbouwvoorlichter en begeleidde ik tuinders bij de teelt van o.a sla en prei. Op een gegeven moment werd door de Nederlandse overheid een gewasbeschermingsmiddel verboden omdat het kankerverwekkend was. Tot mijn verbazing mocht men dit middel in België wel blijven gebruiken. Groot was de schrik dat een paar maanden na het verbod, de Nederlandse supermarkten massaal overstapten naar in België geteelde sla, want deze was groter en vooral goedkoper. Blijkbaar was dat belangrijker dan de gezondheid van de consument.

Daar ik tijdens mijn opleiding aan de Hogere Tuinbouwschool in ‘s-Hertogenbosch al kennis had gemaakt met biologische tuinbouw, vond ik het een goed moment om deze producten zelf te gaan proberen. De smaak was zo geweldig én het gaf me ook nog de geruststelling dat ik geen vreemde, ongewenste stoffen binnen zou krijgen.
Ik was om!

Enkele jaren later heb ik van deze passie ook mijn beroep kunnen maken. Eerst als winkelier in ‘s-Hertogenbosch en sinds 1 augustus 2012 volledig zelfstandig met een webwinkel.